Pilih satu Halaman

Alhamdulillah, Pasukan kami mendapat jemputan program bersama kakitangan Suruhajaya Koperasi Malaysia Cawangan Negeri Pahang.

 

Program yang disertai oleh Pengarah SKM iaitu Haji Ibrahim dan staf seluruh negeri Pahang telah memberikan satu pengalaman yang menerujakan kerana kakitangan-kakitangan yang begitu sporting dan hebat.

Program yang berlangsung di Dewan Arabian Bay Gambang Resort, Kuantan pada 29-30 September 2018 begitu meriah sekali.

Program yang dirangka secara santai dan berbentuk Game-Based Learning yang mana setiap kakitangan dapat belajar secara santai dan seronok. secara tidak langsung dapat menghilangkan tekanan kerja yang dirasai. Alhamdulillah, program ini mendapat maklumbalas yang positif daripada staf dan pegawai mereka. Ketua Pen. pengarah mereka juga begiru seronok dan gembira melihat anak buahnya gembira dan seronok sepanajng program.

InsyaAllah, tahun hadapan akan bekerjasama lagi dengan Suruhanjaya Koperasi Malaysia Cawangan negeri Pahang untuk projek yang lebih besar. Semoga Allah permudahkan urusan dan perancangan ini.

Sebarang jemputan untuk program Motivasi yang seronok dan santai serta padat dengan pengisian ilmu, boleh hubungi talian 019 986 8346 @ 0111 026 8346.

Share This

Share this post with your friends!