Pilih satu Halaman

SEMINAR BERANI UBAH!

MERUPAKAN SEBUAH PROGRAM MOTIVASI PEMBANGUNAN SAHSIAH YANG MEMBANTU PELAJAR BERUBAH MENJADI LEBIH BAIK

KENAPA PERLU MEMILIH SEMINAR BERANI UBAH?

ILMU

Ilmu dikongsi secara mendasar merangkumi teori dan praktikal yang pelajar boleh pratikkan terus apabila tamat program.

PENYAMPAIAN

Ilmu disampaikan secara santai dan berbentuk Fun Learning yang membantu pelajar fokus dan seronok belajar

KUALITI

Kualiti Modul yang sentiasa ditambah baik dari semasa ke semasa

Adakah Pelajar anda sedang menghadapi masalah berikut

APA YANG PELAJAR AKAN PELAJARI DALAM SEMINAR INI?

Pelajar akan belajar 3 Teras utama berkaitan Perubahan

 3 teras utama perubahan ini akan dikupas lebih terperinci dengan perkara-perkara berikut

JENG! JENG! JENG! PERKENALKAN

ILMU TERMAHAL DALAM SEMINAR BERANI UBAH!

ILMU INI WAJIB DIPELAJARI OLEH INDIVIDU YANG INGIN BERJAYA

JIKA ANDA RASA ILMU INI BERBALOI UNTUK DIPELAJARI OLEH PELAJAR ANDA!

KLIK BUTANG DI BAWAH UNTUK TEMPAHAN PROGRAM ATAU UNTUK DAPATKAN INFO LANJUT 

Speaker kami

Zulfikarullah

Zolkapeli

Assalamualaikum & Salam sejahtera.

Hai! Saya Zul

InsyaAllah dengan pengalaman yang ada saya akan bantu pelajar-pelajar di luar sana untuk berubah menjadi pelajar yang lebih hebat dan cemerlang.

Saya tidak mampu mengubah orang lain, tetapi saya mampu menanamkan benih-benih motivasi dalam diri orang lain untuk mereka menyedari bahawa pentingnya sebuah perubahan.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan saya

sila klik pada gambar saya di bawah

Harapan kami dapat membantu lebih ramai pelajar di seluruh negara untuk menyedarkan mereka bahawa diri mereka boleh BERUBAH!

Pada pendapat saya program ini amat membantu pelajar untuk mengubah diri bagi menjadi lebih baik dari sebelumnya. Ia dapat membantu saya dan rakan lain menyedari diri daripada melakukan perkara yang tidak sepatutnya. Program ini lain daripada yang lain kerana mempunyai keunikan penyampaian ceramah yang berkesan. Kebiasaannya program yang lain tidak seperti program ini yang dapat mengubah seseorang. Teknik penyampaian penceramah juga amat berkesan dan dapat menjadikan sebagai info untuk pengajaran kepada murid-murid.

Nur Qistina Balqis binti Shaiswadi

13 Tahun, SMK Putrajaya Presint 18 (1)

Pada pendapat saya, pengisian program amat berkesan. Memberikan saya sedikit sebanyak ilmu serta menaikkan semangat untuk meneruskan perjuangan di medan sebenar iaitu SPM 2017. Saya juga mampu memotivasikan diri setelah mendengar penyampaian yang penuh berhemah dan berkesan. Akhirnya mampu melihat dan merancang matlamat sebenar.

Teknik penyampaian penceramah yang bagus, sempoi, tidak membosankan walaupun mempunyai lawak jenaka tetapi diselangi dengan pengisian yang bermakna, penting serta menyentuh jiwa. Penceramah juga tidak lupa mengingatkan tentang Sang Pencipta dan memberi pengertian hidup yang sebenar kerana tiada yang sempurna dalam hidup di dunia yang fana ini.

Nurul Syuhadah binti Shahril

17 Tahun, SMK Padang Saujana, Jerantut, Pahang

Penceramah dan program ini sangat bagus dan bermakna kepada saya. Ini adalah satu program yang tidak pernah saya lihat dan saya rasa sangat suka cara encik Zul menyampaikan ceramah kerana ianya sangat berlainan daripada penyampai motivasi yang lain. Dan segala maklumat yang disampaikan penuh bermakna. Alhamdulillah dan terima kasih kerana menaikkan semangat saya untuk terus berusaha mencapai kejayaan dan terima kasih kerana mendoakan kami semua.

Siti Nor Awatif binti Ahmad

17 Tahun, SMK Tunku Putra, Langkawi, Kedah

Pengisian program ini amat menarik dan terbaik kerana dalam pengisiannya terdapat pelbagai nasihat untuk pelbagai tajuk. Bagi saya juga program ini tidak seperti program lain dimana pengisiannya hanya satu topik sahaja namun program ini banyak menyentuh pelbagai topik dan permasalahan-permasalahan yag dihadapi oleh seorang insan yang bergelar pelajar, rakan, murid dan juga anak. Pendapat saya mengenai teknik penyampaian penceramah ialah beliau mampu menggabungkan pelbagai permasalahan-permasalahan yag perlu dibincangkan. Jadi, program ini dapat menyelesaikan permasalahan kami.

Milea Umaira binti Faiz

13 Tahun, MRSM Serting, Negeri Sembilan

Pada pendapat saya, program ini sangat bagus dalam membantu saya untuk menjadi pelajar yang cemerlang. Ini kerana, isi-isi dan maklumat yang diberi sangat padat dan menyeronokkan. Selain itu, penceramahnya juga sangat menyeronokkan dan lawak. Saya harap agar program seperti ini harus diadakan pada setiap masa. Teknik penyampaian penceramah juga sangat bagus.

Meesya Syafiah binti Mahadzir

15 Tahun, SMK Putrajaya Presint 5 (1)

SEKIRANYA ANDA MASIH RAGU-RAGU.

Anda boleh baca TESTIMONI ORIGINAL PESERTA.

KLIK pada butang di sebelah —>>>

SEKIRANYA ANDA MASIH RAGU-RAGU.

Anda boleh baca TESTIMONI ORIGINAL PESERTA.

KLIK pada butang di bawah

Tunggu apa lagi, dapatkan Diskaun untuk tempahan pertama sebanyak

20%

Tempah Sekarang!

Klik Butang di bawah

Boleh saya dapatkan Proposal dan Sebut Harga dahulu??

Boleh!

Anda klik sahaja pada butang Seputar Pertanyaan di bawah

Kami juga mohon jasa baik tuan puan untuk kongsikan Link seminar ini kepada kenalan anda agar lebih ramai pelajar mendapat manfaat daripada seminar ini.

Mudah sahaja, anda hanya klik link Sharing is caring di bawah. Anda boleh pilih medium-medium berikut : Twitter, Facebook dan Google+

Terima Kasih

Semoga Allah membalas jasa anda

www.ciqtraining.com/ubah